De mooiste opera parels | Koningin Elisabethzaal

De mooiste opera parels

K&K Philharmoniker - K&K Opernchor

Combiticket mogelijk met concert ‘Wiener Johann Strauss Konzert-Gala’ op maandag 09/02/2018.

Bestel je theatermenu

www.dacapo.at

Kalender

De mooiste opera parels - Koningin Elisabethzaal Antwerpen

Al sinds 2004 betovert het Oostenrijkse productiehuis DaCapo het publiek in de beroemdste concertzalen van Europa met 'De mooiste opera parels'.

Meesterwerken uit de operaliteratuur worden meeslepend vertolkt door het K&K Philharmoniker en het K&K Opernchor. Het grote dynamische bereik van de verschillende stemmen en de zelfbewuste uitvoering door het ensemble zorgen voor een natuurlijk, aangenaam geluid.

 

Het Theatermenu

Bij een volmaakte voorstelling in de Koningin Elisabethzaal hoort een theatermenu.

Kom voor de aanvang van de voorstelling tafelen in ons sfeervol Theatercafé Paon Royal (Koningin Astridplein 26, vlak naast de ingang van de Koningin Elisabethzaal.

Je schuift aan tafel voor een heerlijk 3-gangenmenu waarbij je telkens de keuze hebt uit 2 gerechten. Ook aan vegetariërs is gedacht. Na voorgerecht en hoofdgerecht bieden we je de keuze uit twee dessertjes om lekker af te sluiten. Dranken zijn niet inbegrepen: je bent vrij om te kiezen wat je drinkt.

En dat het gaat smaken, daar zorgt ons sublieme keukenteam voor. Je zou bijna vergeten dat je daarna nog in onze nagelnieuwe Koningin Elisabethzaal verwacht wordt. We kijken ernaar uit om je te mogen ontvangen. De deuren van ons Theatercafé Paon Royal openen 2u30 voor de start van de voorstelling. Op naar een fantastische ervaring!

Bestel je theatermenu

DUBBEL GENIETEN

Combiticket mogelijk met concert ‘Wiener Johann Strauss Konzert-Gala’ op 09/02/2018.
COMBITICKETS

De mooiste opera parels

Kalender

Koop je tickets online Koop je tickets per telefoon: 070/79.00.13(max. €0.30/min) Combitickets