Herman van Veen 75 | Koningin Elisabethzaal

Herman van Veen 75

‘Dat kun je wel zien dat is hij’

Herman van Veen komt met zijn muzikanten naar Antwerpen met een reeks nieuwe voorstellingen de jaren vieren.

In 1965 maakte hij zijn theaterdebuut met het soloprogramma ‘Harlekijn’. Sindsdien reist hij met zijn voorstellingen de wereld rond.


Herman van Veen - Copyright Pim Ras - Koningin Elisabethzaal Antwerpen

Van zijn hand verschenen tot op heden honderdtachtig cd’s, een tachtigtal boeken en zo’n vijfhonderd schilderijen. Geen Nederlandse artiest wordt zo gevierd in de internationale theaters; als deze Utrechtse duivelskunstenaar.

L’Olympia Parijs, Carré Amsterdam, Konzerthaus Wenen, Friederichstadtpalast Berlijn, Carnegie Hall New York, Koningin Elisabethzaal Antwerpen.

 

Het Theatermenu

Bij een volmaakte voorstelling in de Koningin Elisabethzaal hoort een theatermenu.

Kom voor de aanvang van de voorstelling tafelen in ons sfeervol Theatercafé Paon Royal (Koningin Astridplein 26, vlak naast de ingang van de Koningin Elisabethzaal.

Je schuift aan tafel voor een heerlijk 3-gangenmenu waarbij je telkens de keuze hebt uit 2 gerechten. Ook aan vegetariërs is gedacht. Na voorgerecht en hoofdgerecht bieden we je de keuze uit twee dessertjes om lekker af te sluiten. Dranken zijn niet inbegrepen: je bent vrij om te kiezen wat je drinkt.

En dat het gaat smaken, daar zorgt ons sublieme keukenteam voor. Je zou bijna vergeten dat je daarna nog in onze nagelnieuwe Koningin Elisabethzaal verwacht wordt. We kijken ernaar uit om je te mogen ontvangen. De deuren van ons Theatercafé Paon Royal openen 2u30 voor de start van de voorstelling. Op naar een fantastische ervaring!

Bestel je theatermenu

Herman van Veen 75

Kalender

Koop je tickets online Koop je tickets per telefoon: 070/79.00.13(max. €0.30/min)

zaterdag, januari 25, 2020 zondag, januari 26, 2020 Vrijdag, januari 31, 2020 zaterdag, februari 1, 2020 zaterdag, februari 22, 2020 zondag, februari 23, 2020 zaterdag, maart 28, 2020

FAQ