Het Gelders Orkest | Koningin Elisabethzaal

Het Gelders Orkest

Claus Peter Flor dirigent, Ilse Eerens sopraan, Rosanne Van Sandwijk alt, Marcel Beekman tenor, Andrew Schroeder bas

Bestel je theatermenu

Beethovens Symfonie nr. 9 – ook Koorsymfonie genoemd – is een monumentaal werk, niet alleen baanbrekend sluitstuk van zijn symfonisch oeuvre, maar ook als klinkende getuigenis van lijden en strijd, liefde en vreugde en niet in het minst van een zielsdiepe broederlijkheid, zoals dat in de grandioze finale met de woorden uit Schillers Ode an die Freude bevleugeld wordt verkondigd: “Alle Menschen werden Bruder, wo dein sanfter Flügel weilt”.

“De Koorsymfonie is voor mij het hoogtepunt van onze kunst”, oordeelde Georges Bizet.

www.cofena.be

Kalender

Cofena - Koningin Elisabethzaal Antwerpen
Cofena - Koningin Elisabethzaal Antwerpen
Cofena - Koningin Elisabethzaal Antwerpen
Cofena - Koningin Elisabethzaal Antwerpen

Het Theatermenu

Bij een volmaakte voorstelling in de Koningin Elisabethzaal hoort een theatermenu.

Kom

voor de aanvang van de voorstelling tafelen in ons sfeervol Theatercafé Paon Royal (Koningin Astridplein 26), vlak naast de ingang van de Koningin Elisabethzaal.

Je schuift aan tafel voor een heerlijk 3-gangenmenu waarbij je telkens de keuze hebt uit 2 gerechten. Ook aan vegetariërs is gedacht. Na voorgerecht en hoofdgerecht bieden we je de keuze uit twee dessertjes om lekker af te sluiten. Dranken zijn niet inbegrepen: je bent vrij om te kiezen wat je drinkt.

En dat het gaat smaken, daar zorgt ons sublieme keukenteam voor. Je zou bijna vergeten dat je daarna nog in onze nagelnieuwe Koningin Elisabethzaal verwacht wordt. We kijken ernaar uit om je te mogen ontvangen. De deuren van ons Theatercafé Paon Royal openen 2u30 voor de start van de voorstelling. Op naar een fantastische ervaring!

Bestel je theatermenu

Het Gelders Orkest

Kalender

Koop je tickets online Koop je tickets per telefoon: 070/79.00.13(max. €0.30/min)