Les Dissonances | Koningin Elisabethzaal

Les Dissonances

met solist viool David Grimal

Bestel je theatermenu

Hoewel het Vioolconcerto in D van Johannes Brahms destijds door sommige musici als een onspeelbaar , een concerto tegen de viool, werd bestempeld, is het thans een van de pronkstukken uit de vioolliteratuur. “Mijn symfonieën bevatten de inhoud van mijn leven”, getuigde Gustav Mahler.

Dat geldt zeker ook voor zijn Symfonie nr. 1, die hij bij het ontstaan de titel “Titan” meegaf. Het is een imponerende partituur waarin hij zijn ervaringen en herinneringen, zijn lief en leed in contrastrijke taferelen verklankt.

www.cofena.be

Kalender

Cofena - Koningin Elisabethzaal Antwerpen
Cofena - Koningin Elisabethzaal Antwerpen

Het Theatermenu

Bij een volmaakte voorstelling in de Koningin Elisabethzaal hoort een theatermenu.

Kom

voor de aanvang van de voorstelling tafelen in ons sfeervol Theatercafé Paon Royal (Koningin Astridplein 26), vlak naast de ingang van de Koningin Elisabethzaal.

Je schuift aan tafel voor een heerlijk 3-gangenmenu waarbij je telkens de keuze hebt uit 2 gerechten. Ook aan vegetariërs is gedacht. Na voorgerecht en hoofdgerecht bieden we je de keuze uit twee dessertjes om lekker af te sluiten. Dranken zijn niet inbegrepen: je bent vrij om te kiezen wat je drinkt.

En dat het gaat smaken, daar zorgt ons sublieme keukenteam voor. Je zou bijna vergeten dat je daarna nog in onze nagelnieuwe Koningin Elisabethzaal verwacht wordt. We kijken ernaar uit om je te mogen ontvangen. De deuren van ons Theatercafé Paon Royal openen 2u30 voor de start van de voorstelling. Op naar een fantastische ervaring!

Bestel je theatermenu

Les Dissonances

Kalender

Koop je tickets online Koop je tickets per telefoon: 070/79.00.13(max. €0.30/min)