London Philharmonic Orchestra | Koningin Elisabethzaal

London Philharmonic Orchestra

Mr. Jaime Martin dirigent, Arseny Tarasevich-Nikolaev piano

Bestel je theatermenu

Bij de première van zijn enige opera Fidelio in 1805 dirigeerde hij de ouverture Leonore 2: een geladen partituur met motieven uit de opera. Het indrukwekkend, soms ook heroïsch, Concerto nr. 5 voor piano en orkest is als “Keizersconcerto” werkelijk magistraal en feestelijk.

Tenslotte de Symfonie nr. 5, de “Noodlotssymfonie”, is een epische verklaring van Beethovens strijd tegen zijn nakende doofheid, met verrassend en triomfantelijke finale.

www.cofena.be

Kalender

Cofena - Koningin Elisabethzaal Antwerpen
Cofena - Koningin Elisabethzaal Antwerpen
Cofena - Koningin Elisabethzaal Antwerpen
Cofena - Koningin Elisabethzaal Antwerpen

Het Theatermenu

Bij een volmaakte voorstelling in de Koningin Elisabethzaal hoort een theatermenu.

Kom

voor de aanvang van de voorstelling tafelen in ons sfeervol Theatercafé Paon Royal (Koningin Astridplein 26), vlak naast de ingang van de Koningin Elisabethzaal.

Je schuift aan tafel voor een heerlijk 3-gangenmenu waarbij je telkens de keuze hebt uit 2 gerechten. Ook aan vegetariërs is gedacht. Na voorgerecht en hoofdgerecht bieden we je de keuze uit twee dessertjes om lekker af te sluiten. Dranken zijn niet inbegrepen: je bent vrij om te kiezen wat je drinkt.

En dat het gaat smaken, daar zorgt ons sublieme keukenteam voor. Je zou bijna vergeten dat je daarna nog in onze nagelnieuwe Koningin Elisabethzaal verwacht wordt. We kijken ernaar uit om je te mogen ontvangen. De deuren van ons Theatercafé Paon Royal openen 2u30 voor de start van de voorstelling. Op naar een fantastische ervaring!

Bestel je theatermenu

London Philharmonic Orchestra

Kalender

Koop je tickets online Koop je tickets per telefoon: 070/79.00.13(max. €0.30/min)