Coronavirus COVID-19 update

Beste bezoeker,

Wij zijn blij dat we jullie opnieuw mogen ontvangen in de Koningin Elisabethzaal.

We zetten de veiligheid en gezondheid van ons publiek op de eerste plaats en volgen alle veiligheidsrichtlijnen die de Overheid momenteel hanteert. Hierbij beslist de concertpromotor of er met een Covid Safe Ticket* wordt gewerkt of er andere maatregelen gelden. Check dus zeker de info op de pagina van je concert.

Werd je concert verplaatst? Raadpleeg de pagina van het specifiek concert voor meer info.

Kocht je een ticket aan de kassa van ZOO Antwerpen of ZOO Planckendael? Neem dan even contact op met onze klantendienst via dit e-mailadres: tickets@elisabethcenter.be. We helpen je graag verder!

Team Koningin Elisabethzaal

* De toegang voor deze concerten is enkel mogelijk op vertoon van een Covid Safe Ticket (CST) en je identiteitskaart. Je beschikt over een CST als je minstens twee weken volledig bent gevaccineerd, een herstelcertificaat van minder dan 6 maanden hebt, een PCR-test hebt laten afnemen met een negatief resultaat (dag van de test plus twee dagen) of een snelle antigeentest hebt laten afnemen door medisch geschoold personeel, met een negatief resultaat (dag van de test plus één dag). Kinderen jonger dan 12 jaar kunnen zonder CST de concertzaal betreden.