Coronavirus COVID-19 update

Beste bezoeker,

We zetten de veiligheid en gezondheid van ons publiek op de eerste plaats en volgen alle veiligheidsrichtlijnen die de Overheid momenteel hanteert.

Naar aanleiding van de recente verstrengde coronamaatregelen van het Overlegcomité is de toegang tot de voorstellingen enkel mogelijk op vertoon van een Covid Safe Ticket*. Bovendien is het dragen van een mondmasker in heel het concertgebouw verplicht voor iedereen vanaf 6 jaar, ook tijdens de duur van de voorstelling.

Blijf tijdens je bezoek ook de basisregels volgen om een besmetting te voorkomen. Blijf thuis als je ziek bent, hou voldoende afstand en was of ontsmet regelmatig je handen.

Werd je concert verplaatst? Raadpleeg de pagina van het specifiek concert voor meer info.

Kocht je een ticket aan de kassa van ZOO Antwerpen of ZOO Planckendael? Neem dan even contact op met onze klantendienst via dit e-mailadres: tickets@elisabethcenter.be. We helpen je graag verder!

Team Koningin Elisabethzaal

* De toegang voor deze concerten is enkel mogelijk op vertoon van een Covid Safe Ticket (CST) en je identiteitskaart. Je beschikt over een CST als je minstens twee weken volledig bent gevaccineerd, een herstelcertificaat van minder dan 6 maanden hebt, een PCR-test hebt laten afnemen met een negatief resultaat (dag van de test plus twee dagen) of een snelle antigeentest hebt laten afnemen door medisch geschoold personeel, met een negatief resultaat (dag van de test plus één dag). Kinderen jonger dan 12 jaar en 2 maanden kunnen zonder CST de concertzaal betreden.