Coronavirus COVID-19 update

UPDATE vrijdag 23 oktober - 10:00

Beste bezoeker,

We hebben de afgelopen maanden heel hard gewerkt om jullie in alle veiligheid te kunnen ontvangen in onze zaal. Tot onze grote spijt hebben de extra coronamaatregelen die de overheid vandaag nam een drastisch effect op onze werking. De coronacapaciteit van 1029 bezoekers werd teruggeschroefd tot een maximumbezetting van 200 personen.

We treffen natuurlijk uitgebreide maatregelen om een bezoek aan onze concertzaal zo veilig mogelijk te laten verlopen en volgen hierbij het advies van de Nationale Veiligheidsraad en de maatregelen van de provincie Antwerpen.

Zo is het dragen van een mondmasker verplicht in heel het gebouw en wordt er op de nodige plaatsen handgel voorzien. Daarnaast vragen we onze bezoekers om steeds een afstand van 1,5 meter te bewaren. Wie ziek is, vragen we thuis te blijven.

Elk concert wordt in detail bekeken en geanalyseerd aan de hand van het COVID-eventprotocol. Bij elk concert is ook steeds een opgeleide COVID-manager aanwezig die de situatie constant evalueert en bijstuurt.

Verder houden we een beperkte capaciteit aan bezoekers om drukte te vermijden.

Deze richtlijnen kunnen in functie van de actualiteit aangepast worden. Hou deze pagina nauwlettend in de gaten en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Respecteer elkaar, volg deze bezoekregels!

Vindt je concert nog plaats? Raadpleeg de pagina van het specifieke concert voor meer info.

Kocht je een ticket aan de kassa van ZOO Antwerpen of ZOO Planckendael? Neem dan even contact op met onze klantendienst via dit e-mailadres: tickets@elisabethcenter.be. We helpen je graag verder!

Team Koningin Elisabethzaal