Programma Celtic Woman Ancient Land
Evenement afgelopen
of reserveer telefonisch op 070/79.00.13 
Datum
19 oktober 2019
Tijdstip
10:31
Delen

De internationale muzieksensatie Celtic Woman kondigt met veel plezier een terugkeer aan naar het VK, met de tournee Ancient Land. De veelvuldig bekroonde groep zal zeven steden aandoen. Het gelijknamige album verscheen in maart 2019 en is het eerste nieuwe studioalbum sinds Destiny in 2016, dat voor een Grammy genomineerd werd.

Celtic Woman - Ancient Land
Celtic Woman - Ancient Land

Celtic Woman bestaat uit de ongelooflijk getalenteerde zangeressen Mairéad Carlin, Éabha McMahon en nieuwkomer Megan Walsh, naast de sensationele Tara McNeill op viool.

Als gevestigd gezelschap, zowel op cd als op de bühne, wil Celtic Woman het rijke muzikale en culturele Ierse erfgoed in de verf zetten en uitdragen, door met enkele van Ierlands meest getalenteerde zangers en muzikanten op te treden.

Celtic Woman is een unieke livevoorstelling die het beste muziektalent van Ierland combineert met een grootse podiumproductie, om een ongeziene en inspirerende live-ervaring te bieden. De groep trad maar liefst op voor meer dan 4 miljoen fans in 23 landen op 6 continenten, en wordt vooral in Amerika op handen gedragen. De show staat bekend om entertainment van topkwaliteit, uitzonderlijke muzikale performances en verbluffende visuele producties, en kan dan ook toeschouwers van alle leeftijden bekoren.

Met Ancient Land begint een nieuw hoofdstuk in een uitzonderlijke muzikale reis.