Programma Dianne Reeves
Geannuleerd

Omwille van de onzekere quarantainemaatregelen in de verschillende landen en de beperking om te reizen in de strijd tegen de verspreiding van het coronavirus, kan het concert spijtig genoeg niet doorgaan. Het concert is afgelast.

Je tickets worden terugbetaald. Het bedrag zal teruggestort worden op je rekening. Stuur hiervoor een bericht via mail naar info@koninginelisabethzaal.be met je naam, aantal tickets, rekeningnummer en telefoonnummer.

Datum
22 november 2021
Tijdstip
20:00 - 22:00
Delen

Jazz-zangeres Dianne Reeves komt op 22 november 2021 voor een exclusief concert naar de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen.

Dianne Reeves is één van de toonaangevende, virtuoze en veelzijdige jazz-zangeressen van dit ogenblik. Reeves is ook de eerste zangeres die een contract tekende bij het legendarische Blue Note-label en ondertussen mocht zij al vier keer de Best Jazz Vocal Grammy in ontvangst nemen. In de jaren 1980 tourt ze als zangeres aan de zijde van Harry Belafonte. Later werkt ze o.a. samen met Wynton Marsalis, Arif Mardin (Norah Jones, Aretha Franklin), het Chicago Symphony Orchestra onder de leiding van Daniel Barenboim en met Sir Simon Rattle en het Berliner Symphoniker.