Programma Helmut Lotti 30 Jaar Helmut Lotti in Concert
Evenement afgelopen
of reserveer telefonisch op 070/79.00.13 
Datum
28 december 2019
Tijdstip
02:53
Delen

Na zijn uitverkochte Soul Classics in Symphony-tour van afgelopen jaar, met maar liefst tien uitverkochte concerten in België en veertig concerten in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Denemarken en Zuid-Afrika, heeft Helmut Lotti duidelijk de smaak te pakken en laat hij zijn publiek niet meer los.

Helmut kondigt een nieuwe tournee aan, die hem in december 2019 naar de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen, de Capitole in Gent, Kursaal in Oostende, het Ethias Theater in Hasselt en het Koninklijk Circus in Brussel zal brengen. Vergezeld van zijn vertrouwde Golden Symphonic Orchestra zal Helmut Lotti u een meer dan twee uur durende topshow brengen, waarbij al zijn grootste hits de revue zullen passeren.

Het wordt een waar jubileumjaar voor Helmut: op 22 oktober wordt hij vijftig jaar jong en in 2019 staat hij dertig jaar professioneel op de planken. Dit dubbele feest wil hij absoluut met zijn publiek vieren!

Sinds 10 mei 2019 in de winkel

Helmut Lotti heeft zichzelf met ''Soul Classics in Symphony'' helemaal terug op de kaart gezet. Met meer dan 30.000 verkochte albums nestelt hij zich opnieuw in de kopgroep van Belgische topartiesten. Nu is er dus de DVD-versie. De TV-special werd op 16/12 uitgezonden op één, maar op de dvd staat zoveel meer: meer dan anderhalf uur kijk- en luistergenot van de bovenste plank, waaronder heel wat extra bonusnummers die niet op de cd stonden. Deze DVD is dit gewoon een must voor alle Helmut Lotti-fans.