Sinfonieorchester Aachen | Koningin Elisabethzaal

Sinfonieorchester Aachen

Bestel je theatermenu

De componist Einojuhani Rautavaara omschreef zijn Cantus Arcticus als een concerto voor vogels opgenomen rond de poolcirkel. Edvard Grieg zei ooit: “Wij zijn Germanen van het hoge Noorden en in die hoedanigheid hebben wij met de Germanen een sterke neiging tot melancholie en dromerij gemeen. Zijn pianoconcerto in a is daarvan een mooie afspiegeling.

Voor Jean Sibelius waren symfonieën op de eerste plaats en uiteindelijk muziek, zo ook Symfonie nr. 1, met haar dramatische allures en onverwachte stemmingsbeelden.

www.cofena.be

Kalender

Cofena - Koningin Elisabethzaal Antwerpen
Cofena - Koningin Elisabethzaal Antwerpen

Het Theatermenu

Bij een volmaakte voorstelling in de Koningin Elisabethzaal hoort een theatermenu.

Kom

voor de aanvang van de voorstelling tafelen in ons sfeervol Theatercafé Paon Royal (Koningin Astridplein 26), vlak naast de ingang van de Koningin Elisabethzaal.

Je schuift aan tafel voor een heerlijk 3-gangenmenu waarbij je telkens de keuze hebt uit 2 gerechten. Ook aan vegetariërs is gedacht. Na voorgerecht en hoofdgerecht bieden we je de keuze uit twee dessertjes om lekker af te sluiten. Dranken zijn niet inbegrepen: je bent vrij om te kiezen wat je drinkt.

En dat het gaat smaken, daar zorgt ons sublieme keukenteam voor. Je zou bijna vergeten dat je daarna nog in onze nagelnieuwe Koningin Elisabethzaal verwacht wordt. We kijken ernaar uit om je te mogen ontvangen. De deuren van ons Theatercafé Paon Royal openen 2u30 voor de start van de voorstelling. Op naar een fantastische ervaring!

Bestel je theatermenu

Sinfonieorchester Aachen

Kalender

Koop je tickets online Koop je tickets per telefoon: 070/79.00.13(max. €0.30/min)