Thüringen Philharmonie Gotha-Eisenach | Koningin Elisabethzaal

Thüringen Philharmonie Gotha-Eisenach

Darel Lang dirigent, Aleksander Buzlov cello

Bestel je theatermenu

Een gevarieerd romantisch concert.

Eerst de feeërieke sprookjesouverture Ein Sommernachtstraum van Felix Mendelsshon Bartholdy. Van Beethoven omschreef zijn zesde symfonie als “Sinfonia pastorella”, meer een gevoelsuitdrukking dan klankschildering.

Het celloconcerto van Edward Elgar is een introvert werk, soms nostalgisch en somber van uitdrukking. Onmiskenbaar hebben de nasleep van de Eerste Wereldoorlog en Elgars zwakke gezondheid wegens de ziekte van Ménière, er hun stempel op gedrukt.

www.cofena.be

Kalender

Cofena - Alexander Buzlov - Koningin Elisabethzaal Antwerpen
Cofena - Darrell Ang - Koningin Elisabethzaal Antwerpen
Cofena - Alexander Buzlov - Koningin Elisabethzaal Antwerpen

Het Theatermenu

Bij een volmaakte voorstelling in de Koningin Elisabethzaal hoort een theatermenu.

Kom

voor de aanvang van de voorstelling tafelen in ons sfeervol Theatercafé Paon Royal (Koningin Astridplein 26), vlak naast de ingang van de Koningin Elisabethzaal.

Je schuift aan tafel voor een heerlijk 3-gangenmenu waarbij je telkens de keuze hebt uit 2 gerechten. Ook aan vegetariërs is gedacht. Na voorgerecht en hoofdgerecht bieden we je de keuze uit twee dessertjes om lekker af te sluiten. Dranken zijn niet inbegrepen: je bent vrij om te kiezen wat je drinkt.

En dat het gaat smaken, daar zorgt ons sublieme keukenteam voor. Je zou bijna vergeten dat je daarna nog in onze nagelnieuwe Koningin Elisabethzaal verwacht wordt. We kijken ernaar uit om je te mogen ontvangen. De deuren van ons Theatercafé Paon Royal openen 2u30 voor de start van de voorstelling. Op naar een fantastische ervaring!

Bestel je theatermenu

Thüringen Philharmonie Gotha-Eisenach

Kalender

Koop je tickets online Koop je tickets per telefoon: 070/79.00.13(max. €0.30/min)