Wiener Johan Strauss Konzert-gala | Koningin Elisabethzaal

Wiener Johan Strauss Konzert-gala

Levendige Weense muziekcultuur met een fris levensgevoel – het "Wiener Johann Strauss Konzert-Gala" met de K&K Philharmoniker komt alle beloften na! Beminnelijke ongedwongenheid en een vlot tempo garanderen de Oostenrijkse levenswijze.

Bestel je theatermenu

www.dacapo.at

Kalender

Meer dan een miljoen bezoekers in 19 Europese landen lieten zich meeslepen met de opgemonterde en jeugdige charme van de exportschlager "Made in Austria" van Matthias Georg Kendlinger.

22ste

Europese tournee van 27 december tot 26 februari 2018 – met concerten in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Denemarken, Noorwegen en Oekraïne.

De K&K Philharmoniker wekken de melodieën van de Strauss-dynastie op charmante wijze opnieuw tot leven. Ook dit seizoen mochten de traditionele toegiften "Donauwalzer" en "Radetzky-Marsch" de kroon op het werk zetten.

"Weens, nostalgisch, gewoon goed!" (Volkskrant van Leipzig)

Eens te meer dragen de originele optredens van het Oostenrijkse K&K Ballett bij tot het sympathieke karakter van deze concertreeks. Onvergetelijk hierbij blijft Gerlinde Dill, die haar stempel nadrukkelijk op deze formatie drukte en meer dan 20 jaar lang choreografieën voor het wereldberoemde Weense nieuwjaarsconcert maakte.

 

Het Theatermenu

Bij een volmaakte voorstelling in de Koningin Elisabethzaal hoort een theatermenu.

Kom voor de aanvang van de voorstelling tafelen in ons sfeervol Theatercafé Paon Royal (Koningin Astridplein 26, vlak naast de ingang van de Koningin Elisabethzaal.

Je schuift aan tafel voor een heerlijk 3-gangenmenu waarbij je telkens de keuze hebt uit 2 gerechten. Ook aan vegetariërs is gedacht. Na voorgerecht en hoofdgerecht bieden we je de keuze uit twee dessertjes om lekker af te sluiten. Dranken zijn niet inbegrepen: je bent vrij om te kiezen wat je drinkt.

En dat het gaat smaken, daar zorgt ons sublieme keukenteam voor. Je zou bijna vergeten dat je daarna nog in onze nagelnieuwe Koningin Elisabethzaal verwacht wordt. We kijken ernaar uit om je te mogen ontvangen. De deuren van ons Theatercafé Paon Royal openen 2u30 voor de start van de voorstelling. Op naar een fantastische ervaring!

Bestel je theatermenu

DUBBEL GENIETEN

Combiticket mogelijk met concert ‘De mooiste opera parels’ op 26/04/2018.
COMBITICKETS

Wiener Johan Strauss Konzert-gala

Kalender

Koop je tickets online Koop je tickets per telefoon: 070/79.00.13(max. €0.30/min) Combitickets