Bereikbaarheid

Met de auto

Ook in 2019 staan er heel wat infrastructuurwerken in en rond Antwerpen gepland. De slimste manier om de Koningin Elisabethzaal te bereiken is met de trein.

OPGELET: De Koningin Elisabethzaal ligt in een lage-emissiezone (LEZ) die de stad Antwerpen vanaf 1 februari 2017 invoert om de luchtkwaliteit te verbeteren. Voertuigen die veel roet en fijnstof uitstoten mogen vanaf dan de zone niet meer inrijden. Check online of jouw voertuig toegelaten is of vraag indien nodig een vrijstelling of tijdelijke toelating aan.

Meer informatie over het lage-emissiezone beleid van de stad Antwerpen vind je terug op de website www.slimnaarantwerpen.be/LEZ

Er zijn tal van parkeermogelijkheden in de onmiddellijke omgeving. De parkings en het aantal plaatsen worden aangegeven door elektronische wegwijzers (paarse zone). De dichtstbijzijnde parking is Q-Park.

Parkings met korting

In Parking Station ZOO (voorheen Nova) en Parking Roosevelt, op wandelafstand van de Koningin Elisabethzaal, krijgen onze bezoekers een speciale korting.

Parking Roosevelt

In Parking Roosevelt kan je via deze link een parkeerplaats reserveren voor de dag van jouw keuze. Wie via deze link reserveert betaalt slechts 5€ voor een dag parkeren.

Parking ZOO

Bezoekers betalen 6€ voor een dagticket tot 19u. Nadien is het standaardtarief van toepassing. Vergeet niet je parkingticket te laten valideren in de concertzaal.

Andere parkings in de buurt

Park&Ride

Als je rijden en parkeren in de drukke Antwerpse binnenstad wilt vermijden, kan je ook steeds gebruik maken van de park-and-rides aan de rand van de stad. Parkeer makkelijk en gratis buiten de stad en spring op de tram of bus naar de Koningin Elisabethzaal. Een overzicht van alle park-and-rides vind je op de website van Slim naar Antwerpen.