Bereikbaarheid

Met de auto

De Koningin Elisabethzaal ligt in het hart van de stad, op het Koningin Astridplein 26. Je vindt ons net naast het Centraal Station. De slimste manier om de Koningin Elisabethzaal te bereiken is met de trein.

OPGELET: De Koningin Elisabethzaal ligt in een lage-emissiezone (LEZ). Meer informatie over het lage-emissiezone beleid van de stad Antwerpen vind je terug op de website www.slimnaarantwerpen.be/LEZ

Er zijn tal van parkeermogelijkheden in de onmiddellijke omgeving. De parkings en het aantal plaatsen worden aangegeven door elektronische wegwijzers (paarse zone). 

Parkings met korting

In Parking Station ZOO (voorheen Nova)Parking Roosevelt en Parking Centraalop wandelafstand van de Koningin Elisabethzaal, krijgen onze bezoekers een speciale korting.

Parking Roosevelt

In Parking Roosevelt kan je een parkeerplaats reserveren voor de dag van jouw keuze. Gebruik bij je reservatie de promocode zooantwerpen. Wie via deze link reserveert betaalt slechts 5 euro voor een dag parkeren.

Parking Station ZOO

Bezoekers betalen 6 euro voor een dagticket tot 19u. Nadien is het standaardtarief van toepassing. Vergeet niet je parkingticket te laten valideren in de concertzaal.

Parking Centraal

In het weekend parkeer je in Parking Centraal voor slechts 5 euro per dagReserveer een parkeerplaats voor de dag van je bezoek (een promocode ingeven is hier niet nodig) en loop na het parkeren, door het stationsgebouw, de Koningin Elisabethzaal in. 

Andere parkings in de buurt

Park&Ride

Als je rijden en parkeren in de drukke Antwerpse binnenstad wilt vermijden, kan je ook steeds gebruik maken van de park-and-rides aan de rand van de stad. Parkeer makkelijk en gratis buiten de stad en spring op de tram of bus naar de Koningin Elisabethzaal. Een overzicht van alle park-and-rides vind je op de website van Slim naar Antwerpen.