Plan je bezoek

Praktische informatie

We stellen graag alles in het werk om je een onvergetelijke avond te bezorgen in de Koningin Elisabethzaal! Mocht je nog vragen hebben rond je bezoek dan vind je hier nog een wat praktische informatie.

Maatregelen coronavirus

Er speelt opnieuw muziek in de Koningin Elisabethzaal! We zijn blij om jullie opnieuw te mogen verwelkomen.

We treffen natuurlijk uitgebreide maatregelen om een bezoek aan onze concertzaal zo veilig mogelijk te laten verlopen en volgen hierbij het advies van de Nationale Veiligheidsraad en de maatregelen van de provincie Antwerpen. Zo is het dragen van een mondmasker verplicht in heel het gebouw. Daarnaast vragen we onze bezoekers om steeds een afstand van 1,5 meter te bewaren. Verder houden we een beperkte capaciteit aan bezoekers om drukte te vermijden.

Deze richtlijnen kunnen in functie van de actualiteit aangepast worden. Respecteer elkaar, volg deze bezoekregels! 

Raadpleeg alle veiligheidsmaatregelen

Tijdschema voorstellingen

Het start- en einduur van de voorstellingen vind je op de detailpagina's van de voorstellingen terug. Op basis van dat einduur kan je je terugreis met het openbaar vervoer inplannen.

De deuren van de Koningin Elisabethzaal openen 1 uur voor aanvang van de voorstelling. De bar in het Atrium is dan ook al geopend. De deuren van de concertzaal openen 30 minuten voor aanvang van de voorstelling.

Toegangsticket

Bij het binnenkomen vragen we je om je toegangsticket te tonen. Je mag je ticket afdrukken of je kan je ticket laten scannen op je smartphone.

Ben je je ticket verloren? Richt je dan tot de kassa in de inkomhal. Onze collega's helpen je graag verder.

Betalen

Je kan in de Koningin Elisabethzaal betalen met een bankkaart, een creditkaart of met contant geld.

Toiletten

Achterin het Atrium bevinden zich ruime toiletten, inclusief drie mindervalidentoiletten. Er is ook een luiertafel beschikbaar voor de allerkleinste bezoekers. De toiletten bevinden zich op het gelijkvloers en zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Een toiletbezoek is gratis.

Vestiaire

De vestiaire van de Koningin Elisabethzaal blijft momenteel gesloten. Je mag je persoonlijke items uitzonderlijk meenemen naar de zaal.

Liften

De Koningin Elisabethzaal is een rolstoelvriendelijk gebouw. Dit houdt in dat alle zalen toegankelijk zijn via liften of schuine hellingen. Het bedieningspaneel in de lift is aangepast aan rolstoelhoogte.

Meer informatie over de toegankelijkheid

Verloren voorwerpen

Na afloop van elke voorstelling worden de verloren voorwerpen verzameld en 3 maanden bewaard. Daarna worden ze vernietigd. We zijn niet aansprakelijk voor het veilig bewaren van achtergelaten voorwerpen. Verloren voorwerpen worden enkel teruggegeven nadat de eigenaar ons een gedetailleerde beschrijving van het verloren voorwerp kan geven.

Ben je iets verloren in de Koningin Elisabethzaal? Stuur ons dan een bericht met een beschrijving van het verloren item.