Plan je bezoek

Eten en drinken

Door de maatregelen die genomen werden rond het coronavirus is het momenteel niet mogelijk om in de Koningin Elisabethzaal iets te eten of te drinken.

Graag iets eten?

Bij een volmaakte voorstelling in de Koningin Elisabethzaal hoort een heerlijk theatermenu. Kom voor of na de voorstelling tafelen in ons sfeervol Theatercafé Paon Royal waarbij de menu's worden verzorgd door onze in-house catering.

Zin in iets anders? De Koningin Elisabethzaal bevindt zich in het hart van Antwerpen, op wandelafstand van het historisch centrum en tal van restaurants en hotels. Voor ieder wat wils!

Liever iets drinken?

Voor de voorstelling, tijdens de pauze of na de voorstelling kan je samen met je gezelschap nog even iets drinken in het Atrium.

Aanbod

Onze bar biedt je, naast wijnen en frisdrank, ook een heerlijke selectie aan Belgische bieren. Wist je trouwens dat je in de Koningin Elisabethzaal Duvel en Tripel d'Anvers van ’t vat kan drinken?

Drankbonnen

Betalen aan de bar doe je met drankbonnen om een vlotte bediening te garanderen. Je kan drankbonnen aankopen aan één van onze automaten met je betaalkaart. Aan de kassa's kan je ook met contant geld betalen. Was je dorst al gelest en heb je nog drankbonnen over? Hou ze dan zeker bij voor je volgende bezoek. De drankbonnen blijven geldig bij een volgende voorstelling.

Geen zin om aan te schuiven tijdens de pauze?

Reserveer je favoriete drank dan vooraf aan de bar, reken af, en onze collega's zetten je bestelling voor je klaar terwijl jij geniet van de voorstelling. Geniet tijdens de pauze zonder lange wachtrijen van de sfeer in het Atrium.