Programma All you need is love! The Beatles Musical
Koop tickets
of reserveer telefonisch op 070/79.00.13 

Als preventieve maatregel zijn culturele evenementen op dit moment in verschillende landen niet toegelaten. Het muzikale spektakel 'All You Need Is Love!', dat zou plaatsvinden op zaterdag 30 mei 2020 in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen, wordt daarom verplaatst naar zaterdag 24 april 2021.

De veiligheid van artiesten, fans en medewerkers is onze grootste prioriteit. Wij volgen van nabij op.

Tickethouders worden persoonlijk via mail gecontacteerd.

Datum
24 april 2021
Tijdstip
20:00 - 22:20
Delen

Het muzikale spektakel 'All You Need Is Love!', dat zou plaatsvinden op zaterdag 30 mei 2020 in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen, wordt verplaatst naar zaterdag 24 april 2021.

Tickethouders worden persoonlijk via mail gecontacteerd.

‘All You Need Is Love!’ is terug! De spectaculaire musical over het leven en de ongelooflijke carrière van The Beatles keert volgend jaar terug naar ons land. De muzikaal en visueel hoogstaande show was eerder te zien in Australië, Nieuw-Zeeland, de Verenigde Staten, China, Italië, Oostenrijk, Denemarken, Zwitserland en Duitsland, en hield in 2016 voor het eerst halt in België, in een uitverkocht Kursaal Oostende. In 2020, exact 60 jaar na het ontstaan van de band en 20 jaar na het ontstaan van de musical, is ‘All You Need Is Love!’ te zien in Antwerpen.

De unieke muzikale biografie vertelt het verhaal van één van de meest bekende en meest invloedrijke bands aller tijden. Een onwaarschijnlijk succesverhaal! In de hoofdrol van deze musical staat het kwartet Twist & Shout. Niet enkel de treffende fysieke gelijkenissen van het viertal uit Las Vegas doen je geloven dat John, Paul, George en Ringo op het podium staan, de artiesten treden ook live op in de originele kostuums en leven zich zodanig in dat ze hun publiek een instant Beatles feeling bezorgen! Ze spelen meer dan dertig onsterfelijke hits, als "Yellow Submarine", "Let It Be", "Yesterday" en "Hey Jude", terwijl authentieke historische beelden op de achtergrond de echte Beatles weer tot leven brengen.