Programma Daniel Howell We’re All Doomed
Koop tickets
of reserveer telefonisch op 070/79.00.13 
Datum
28 februari 2023
Tijdstip
20:00
Delen

Met ruim 6 miljoen YouTube-abonnees is Daniel een van ’s werelds bekendste social mediafiguren. Naast charmante vlogger en radiopresentator kroonde de New York Times hem in 2021 tot bestsellerauteur met zijn non-fictie mentale gezondheidsgids ‘You Will Get Through This Night’.

« We’re All Doomed »!

Daniel Howell is terug, even gestresst en deprimerend gekleed als altijd, met zijn epische nieuwe solo-komedieshow ‘We're All Doomed!’.

Met de vele doemscenario’s die ons non-stop overspoelen, is het zeer verleidelijk om toe te geven aan de somberheid om ons heen. Maar dat is buiten Howell gerekend. Gewapend met een gezonde portie sarcasme, satire en het verlangen om alles wat er misloopt in de wereld aan de schandpaal te nagelen, is Dan vastbesloten de mensheid terug hoop te geven … of op zijn minst te laten lachen om het einde van de wereld.

Bereid je voor op een heerlijke avond vol zelfspot, soulsearching en Dan die zijn diepste angsten en verlangens deelt. Maak deel uit van een gemeenschap van doemdenkers om de laatste dagen samen door te brengen tijdens zijn ‘We’re All Doomed’-tour. Mis deze unieke avond in samenwerking met Greenhouse Talent niet!