Programma Dirk De Wachter Verhaal van liefde en troost
Evenement afgelopen
of reserveer telefonisch op 070/79.00.13 
Datum
13 okt 2023
Tijdstip
00:41
Delen

Wat is liefde? Wat is troost? En wat is geluk? Ontdek het samen met psychiater Dirk De Wachter tijdens zijn laatste publieksevenement van dit jaar in Vlaanderen. Op 13 oktober komt hij, op uitnodiging van De Morgen en boekhandel Stad Leest en geflankeerd door onder meer Zwangere Guy en het koor deCHORALE, naar de Antwerpse Koningin Elisabethzaal.

Op 13 oktober zal De Wachter zijn verhaal van liefde en troost, op uitnodiging van De Morgen en de onafhankelijke Antwerpse boekhandel Stad Leest, brengen in de prachtige Koningin Elisabethzaal. Het gaat om zijn laatste publieksoptreden in Vlaanderen in 2023. De Wachter zal er geïnterviewd worden door journalist en tv-presentatrice Phara de Aguirre en vergezeld worden door zorgvuldig gekozen gasten.

Zo zal ook Zwangere Guy op het podium staan. De rapper, die in het verleden al een deel van een lezing van De Wachter samplede in het nummer Demain J’arrête, zal voor een unieke spoken word performance zorgen. DeCHORALE, een van de grootste koren van ons land, tekent present voor prachtig passende zang en muziek. Master of ceremonies Jaouad Alloul, tot slot, begeleidt de avond van begin tot het einde.

Het is op veler verzoek dat Dirk De Wachter nog eens langskomt bij een event van Stad Leest en De Morgen. In januari was hij in concertzaal AMUZ te gast om het boek Vertroostingen te presenteren. Het werd een bijzonder memorabele avond, waarbij De Wachter vol passie over leven en werk vertelde.