Programma Helmut Lotti Helmut Lotti In Concert
Evenement afgelopen
of reserveer telefonisch op 070/79.00.13 

Het concert van Helmut Lotti van 29/12/2021 wordt verplaatst naar zaterdag 29 oktober 2022. De ticketkopers worden persoonlijk gecontacteerd. 

 

Datum
29 okt 2022
Tijdstip
23:24
Delen

Het concert van Helmut Lotti van 29 december 2021 is uitgesteld naar zaterdag 29 oktober 2022. Lees hieronder de persoonlijke boodschap van de zanger:

"Dag mijn lief publiek,

Ik keek er heel erg naar uit om jullie op het podium kennis te laten maken met mijn nieuwste project Italian Songbook
Er lag een reeds volledig gerepeteerd topconcert van twee uur lang klaar voor jullie, met buiten de nieuwe Italiaanse liedjes ook al jullie Fan Favorites, gaande van mijn mooiste klassieke liedjes tot de swingendste soul, wereldmuziek en mijn Elvis-medley. 
Hoewel ik sta te popelen om eindelijk voor jullie te mogen zingen, noopt de huidige situatie mij ertoe om al mijn Belgische concerten uit te stellen en te verplaatsen naar 29 oktober 2022. Ik hoop dat jullie deze beslissing begrijpen, want ik wil jullie er echt allemaal heel graag bij hebben, zeker ook de mensen die nu heel veel angst hebben om de deur uit te gaan. Samen met mijn Golden Symphonic Orchestra zal ik ervoor zorgen dat jullie in oktober een absoluut topconcert te zien zullen krijgen, en bij deze verzeker ik jullie, lieve fans: uitstel is geen afstel!
 
Heel veel liefs,
Helmut "