Programma Herman van Veen, 60 jaar op de planken
Koop tickets
of reserveer telefonisch op 070/79.00.13 
Datum
15 nov 2024 - 17 nov 2024
Delen

“Hoelang staat u op het toneel?” vroeg iemand van een schoolkrant mij laatst. “Ik denk zo’n zestig jaar” was mijn antwoord. Heb het daarna opgezocht. Klopte. In 1964 kon je ons al huren voor feesten, partijen, kerk, rouwdiensten en optochten onder het motto: U vraagt, wij spelen. In datzelfde jaar maakten de pianist Laurens van Rooijen en ik ook onze eerste voorstelling.

“Als er iets te vieren is, vier het” zei mijn vader. Dat gaan we dus doen. Tijdens onze aanstaande Vlaamse verjaardagsvoorstellingen zullen we spelen, vertellen en zingen over ons leven, verlangens, gevoelens, herinneringen, flaters, kijken, lachen, traantjes pinken over wat gebeurt en dansen wat we nog dansen kunnen.

U kunt ons, als u dat leuk vindt, voor deze feestelijke gelegenheid laten weten welk lied, welk stuk u ook zou willen zien of horen en wellicht waarom.  

Vrolijke groet, Herman van Veen.

Herman van Veen staat zes decennnia op het toneel en dat kan hij niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Op 15, 16 en 17 november komt hij naar Antwerpen om dit bijzonder jubileum samen met zijn publiek te vieren in de Koningin Elisabethzaal met op vrijdag en zaterdag een avondvoorstelling en op zondag een matinee.
U kunt tot 31mei uw suggesties doorsturen na elisabethzaal2024@hermanvanveen.be.  

We kijken we er naar uit Herman van Veen met zijn voorstelling ‘60 jaar op de planken’ in Vlaanderen te vieren !

Met en door: Herman Van Veen, Kees Dijkstra, Jannemien Cnossen, Lieke Meijers, Ophelia Vander Beken en Edith Leerkes 
Productie: Harlekijn Holland
Foto: Olaf Bellmann

Alle data
vrijdag 15 nov. 2024
20:00
zaterdag 16 nov. 2024
20:00
zondag 17 nov. 2024
15:00