Programma Herman van Veen 75 ‘Dat kun je wel zien dat is hij’
Binnenkort beschikbaar

Om de optimale veiligheid van onze bezoekers te kunnen garanderen, heeft de Koningin Elisabethzaal in overleg met de organisator beslist om de voorstelling van Herman van Veen te verplaatsen naar een nieuwe datum.

De voorstelling van 28 maart 2020, die reeds verplaatst werd naar zaterdag 5 september 2020, is na overleg met de artiest opnieuw verplaatst naar zaterdag 12 juni 2021 om 20u00. Alle tickethouders werden hiervan persoonlijk op de hoogte gebracht met verdere praktische informatie op het mailadres waarmee de tickets werden aangekocht. Hou je ticket daarom goed bij en hou je mailbox in de gaten.

De Koningin Elisabethzaal is bezorgd over de situatie en wil op deze manier haar verantwoordelijkheid mee opnemen om het coronavirus COVID-19 in te dijken.
Alle concerten werden tot nader order afgelast of indien mogelijk verplaatst. Hou de website in de gaten voor de laatste stand van zaken en de verdere ontwikkelingen.  

Datum
25 jan 2020 - 13 jun 2021
Delen

Herman van Veen komt met zijn muzikanten naar Antwerpen om de jaren te vieren.

De voorstellingen van februari zijn uitverkocht maar er volgt binnenkort nieuws over extra voorstellingen. 

In 1965 maakte hij zijn theaterdebuut met het soloprogramma ‘Harlekijn’. Sindsdien reist hij met zijn voorstellingen de wereld rond.

Van zijn hand verschenen tot op heden honderdtachtig cd’s, een tachtigtal boeken en zo’n vijfhonderd schilderijen. Geen Nederlandse artiest wordt zo gevierd in de internationale theaters; als deze Utrechtse duivelskunstenaar. L’Olympia Parijs, Carré Amsterdam, Konzerthaus Wenen, Friederichstadtpalast Berlijn, Carnegie Hall New York, Koningin Elisabethzaal Antwerpen.

Alle data
zaterdag 12 juni 2021
20:00 - 22:50
zondag 13 juni 2021
15:00 - 17:50