Programma Herman van Veen 75 ‘Dat kun je wel zien dat is hij’
Binnenkort beschikbaar

Om de optimale veiligheid van onze bezoekers te kunnen garanderen, heeft de Koningin Elisabethzaal in overleg met de organisator beslist om de voorstelling van Herman van Veen te verplaatsen naar een nieuwe datum.

Aanvankelijk zou deze voorstelling plaatsvinden op 28 maart 2020, vervolgens uitgesteld naar zaterdag 5 september 2020 en opnieuw naar zaterdag 12 juni 2021. De laatste veiligheidsraad laat nog steeds geen grote events toe in juni 2021. Door deze beslissing kan het uitverkochte concert spijtig genoeg weer niet doorgaan.

We zijn bijgevolg genoodzaakt om de voorstelling opnieuw te verplaatsen naar 01 oktober 2022 om 20u00.

Alle tickethouders werden hiervan persoonlijk op de hoogte gebracht met verdere praktische informatie op het mailadres waarmee de tickets werden aangekocht. Hou je ticket daarom goed bij en hou je mailbox in de gaten.

Voor dit evenement zijn een Covid Safe Ticket en een mondmasker vereist. 

 

Datum
22 feb 2020 - 1 okt 2022
Tijdstip
20:00 - 22:30
Delen

Voor dit evenement is een Covid Safe Ticket vereist. Herman van Veen komt met zijn muzikanten naar Antwerpen om de jaren te vieren.

De voorstellingen van februari zijn uitverkocht maar er volgt binnenkort nieuws over extra voorstellingen. 

In 1965 maakte hij zijn theaterdebuut met het soloprogramma ‘Harlekijn’. Sindsdien reist hij met zijn voorstellingen de wereld rond.

Van zijn hand verschenen tot op heden honderdtachtig cd’s, een tachtigtal boeken en zo’n vijfhonderd schilderijen. Geen Nederlandse artiest wordt zo gevierd in de internationale theaters; als deze Utrechtse duivelskunstenaar. L’Olympia Parijs, Carré Amsterdam, Konzerthaus Wenen, Friederichstadtpalast Berlijn, Carnegie Hall New York, Koningin Elisabethzaal Antwerpen.