Programma Johnny Logan en Forever Band
Koop tickets
of reserveer telefonisch op 070/79.00.13 
Datum
13 okt 2024
Tijdstip
19:00
Delen

Live on Stage Producties presenteert 'Mister Eurovision' Johnny Logan, vergezeld door het grootste showorkest van Vlaanderen, Forever Band, onder leiding van Filip Adriaensens. Het voorprogramma wordt verzorgd door het nieuwe jonge supertalent van eigen bodem, Pernelle.

Johnny Logan zal een scala aan zelfgeschreven nummers ten gehore brengen uit zijn lange en succesvolle carrière sinds 1980, toen hij voor het eerst het Eurovisiesongfestival won. Hij zal zijn bekendste nummers vertolken, waaronder hits van zijn laatste album uit 2017. Daarnaast zal hij een knipoog geven naar zijn deelname aan de 'Masked Singer' op VTM, met een selectie van prachtige covers.

Ondanks zijn gevorderde leeftijd blijft Johnny Logan een natuurtalent en behoort hij nog steeds tot de beste en meest populaire performers in Europa.

Met maar liefst drie overwinningen op het Eurovisiesongfestival in 1980 met "What's another year", in 1987 met "Hold me now", en in 1992 met "Why me", heeft Johnny Logan zichzelf op de ereranglijst geplaatst van de meest bekwaamste performers, zowel in als buiten Europa.

Op 13 oktober 2024 krijgt u de kans om getuige te zijn van zijn nog altijd fantastische podiumprestaties, samen met het grootste en internationaal bekende showorkest van Vlaanderen, Forever Band, onder de vakkundige leiding van Filip Adriaensens, in de prachtige Koningin Elisabethzaal.