Programma Kerstgala Klassiek aan de Schelde Dirk Brossé & Flanders Festival Orchestra
Evenement afgelopen
of reserveer telefonisch op 070/79.00.13 
Datum
27 dec 2023 - 28 dec 2023
Tijdstip
01:20
Delen

De zomertour van Klassiek aan de Schelde brengt jaarlijks meer dan 12.000 bezoekers naar unieke openlucht locaties in Vlaanderen. Na een uitverkochte eerste editie in 2022 presenteren wij het tweede Kerstgala in de feestelijke Koningin Elisabethzaal.

Beleef met maestro Dirk Brossé en zijn Flanders Festival Orchestra het mooiste kerstconcert van 't stad. Master of ceremonies is Carl Huybrechts die weer een scala aan klassieke meesters presenteert.

De Belgische sopraan en Koningin Elisabethwedstrijd laureate Jodie Devos brengt Leonard Bernstein's legendarische aria 'Glitter and be gay'. 'Carmen Fantasie' van Franz Waxman wordt gebracht door de virtuoze jonge violiste Alexandra Cooreman. Pianist Aäron Wajnberg brengt de spectaculaire 'Hongaarse Rhapsody N°6' van Franz Liszt en het oratoriumkoor deCHORALE zet indrukwekkende versies neer van de hymne 'Amazing Grace' en het prachtige eeuwenoude kerstlied 'Adeste Fideles'.

Het Kerstgala is voor iedereen en brengt populaire en gevarieerde klassieke muziek met wereldberoemde aria's, indrukwekkende symfonische passages en meeslepende koorwerken. Kom met vrienden en familie naar dit sfeervolle kerstconcert om het jaar schitterend af te sluiten!

Dress code: smoking en avondkleed zijn niet verplicht, maar hou u vooral niet in. Het wordt weer een prachtig kerstgala met u er bij!

Koop een ticket en steun Kom op tegen Kanker. 

Klassiek aan de Schelde schenkt een deel van zijn ticket opbrengsten aan Kom op tegen Kanker. Iedereen die een ticket koopt helpt zo een beetje mee aan de strijd tegen kanker, we maken er samen een extra warm kerstfeest van!

www.klassiekaandeschelde.be

Afbeelding van Steun Kom op tegen Kanker
Tip

Steun Kom op tegen Kanker

Kanker is heftig. Komt steeds onverwacht. Is altijd oneerlijk.

Kanker treft ons allemaal. Van ver of van dichtbij.

Steun Kom op tegen Kanker met een extra bijdrage van 10 euro. Wij storten die integraal door.

In ruil ontvangt u eind januari van Kom op tegen Kanker een voucher die u kunt inruilen voor een lichtpuntje tijdens de campagne Lichtpuntjes tegen Kanker die zal starten op 1 februari 2024.

Samen met jullie strijden wij elke dag tegen kanker | Kom op tegen Kanker