Programma Kevin Bridges The Overdue Catch-Up
Evenement afgelopen
of reserveer telefonisch op 070/79.00.13 
Datum
23 okt 2023
Tijdstip
01:37
Delen

Kevin Bridges is verheugd om weer op tournee te gaan en staat in 2023 terug op het podium met zijn langverwachte nieuwe show ‘The Overdue Catch-up’.

In zijn nieuwe comedyshow krijgt het publiek de kans om een blik te werpen in de geest van een van de scherpste comedytalenten die het Verenigd Koninkrijk te bieden heeft. Met een carrière van maar liefst 18 jaar heeft Kevin Bridges nu al de levenservaring van een man die twee keer zo oud is als hij, waardoor hij de spijker op de kop slaat met zijn slimme kijk op de moderne wereld.

Kevin zegt: "Sinds we elkaar voor het laatst spraken, is er veel veranderd in mijn leven en in de wereld die we kennen. Maar wat niet is veranderd is het feit dat een menigte lachende mensen in een kamer, meestal zorgt voor een vrij aangename avond. Ik kijk ernaar uit om weer stand-up te gaan doen en ik kijk ernaar uit om jullie allemaal te zien - en ook wat nieuwe mensen. Zo simpel is het. Ik zie jullie daarboven, daarbeneden en waar dan ook. Geniet van jullie avond"