Programma Madagascar, De Musical Music Hall
Evenement afgelopen
of reserveer telefonisch op 070/79.00.13 

Door de huidige maatregelen in kader van COVID-19 kunnen de voorstellingen van Madagascar van 19 & 20 december 2020 (oorspronkelijke data: 9, 10 & 11 april 2020) spijtig genoeg weer niet doorgaan.

De organisator Music Hall heeft beslist om de voorstellingen te verplaatsen naar de Zuiderkroon Antwerpen, op nieuwe data in de zomer van 2021.

Alle tickethouders zijn hiervan persoonlijk op de hoogte gebracht op het mailadres waarmee de tickets werden aangekocht. 

Heb je nog geen e-mail ontvangen? Check dan zeker ook je spam. Music Hall gaat je binnenkort persoonlijk contacteren en je verder informeren over alle mogelijkheden.

Datum
19 dec 2020 - 20 dec 2020
Tijdstip
23:06
Delen

Handen omhoog als je houdt van dansen, dansen! Want in het voorjaar van 2020 komt de gekste dierenbende aller tijden naar België! Music Hall brengt in samenwerking met Selladoor productions de Dreamworks animatiefilm Madagascar naar de theaters in een onovertroffen familiemusical. Afspraak van februari tot april met Marty, Alex, Melman, Gloria en co. in de Koningin Elisabethzaal.

Toen de eerste Madagascar animatiefilm van Dreamworks in 2005 van het witte doek knalde, werd het verhaal van de ontsnapte dierentuinbewoners die terugkeren naar de wildernis een wereldwijd fenomeen.

Music Hall presenteert nu vijftien jaar na de première van de originele kaskraker een beestige Nederlandstalige musical, gebaseerd op de film én de musical die eerder al potten brak in het Verenigd Koninkrijk.

Zelfs al zag je de film nog nooit, deze wervelende adaptatie zal je op staande poot inpalmen. Het hele verhaal met al je favoriete personages uit de animatiefilm, komt tot leven in één hilarische feelgoodmusical. Laat je meeslepen door een kleurrijke kliek jungleheersers in knappe dierenkostuums en geniet van de weelderige enscenering die meteen tot de verbeelding spreekt. Producent Geert Allaert en regisseur Christophe Ameye leiden alles in goede banen en serveren een 100 minuten durend muzikaal spektakel waar het hele gezin gelukkig van wordt! Zing, dans en lach mee met de avonturen van de uitzinnigste beestenbende die je ooit hebt ontmoet.

Marty de zebra, Alex de leeuw, Gloria het nijlpaard en Melman de giraffe wonen in de Central Park Zoo in New York. Dagelijks laten ze het beste van zichzelf zien en worden ze bewonderd door de duizenden bezoekers. Totdat Marty na zijn 10de verjaardag een midlifecrisis krijgt en wil ontsnappen om in het wild te leven. Wanneer zijn vrienden de achtervolging inzetten op hun vriend, raakt de bal aan het rollen... Het wordt een dol avontuur dat hen uiteindelijk overzee brengt, naar de knotsgekke wereld van Madagascar waar het elke dag feest is.

Duur: ±100 minuten

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar

Creatives:

  • Producent: Geert Allaert
  • Regisseur: Christophe Ameye
  • Script: Kevin Del Aguila
  • Muziek & Lyrics: George Noriega & Joel Someillan