Programma Make-A-Wish presents Aude’s concerto Universitair Symfonisch Orkest KU Leuven
Geannuleerd

In kader van COVID-19 heeft de Koningin Elisabethzaal in overleg met de organisator beslist om de voorstelling van “Make-A-Wish presents Aude’s concerto” van 30 april 2020 te verplaatsen naar woensdag 28 april 2021 om 20u.

Onze klantendienst neemt later nog contact met je op om je de verdere praktische informatie te bezorgen. Hou je ticket daarom goed bij en hou je mailbox in de gaten.

Datum
28 april 2021
Tijdstip
20:00 - 22:00
Delen

Aude's grootste droom komt uit: als soliste een vioolconcert geven. Samen met het Symfonisch Orkest van KU Leuven zal zij drie stukken brengen: de Carnival Ouverture van Dvorak, het vioolconcerto in E-mineur van Mendelssohn als vioolsoliste en de Enigma variaties van Elgar.

Om hen te bedanken, wil Aude met dit concert ook Make-A-Wish Belgium-Vlaanderen financieel steunen en hen helpen de liefste wensen van andere kinderen te verwezenlijken. Daarom gaat de prijs van de tickets integraal* naar Make-A-Wish Belgium-Vlaanderen. Daarnaast zijn vrije giften mogelijk via deze actiepagina.

Verder kunnen Aude’s voorbereidingen gevolgd worden via de Facebook- en Instagrampagina van Make-A-Wish Belgium-Vlaanderen.

* Exclusief de servicekosten