Programma Rolf Sanchez Rolf Sanchez: Mi Aventura
Koop tickets
of reserveer telefonisch op 070/79.00.13 
Datum
23 april 2022
Tijdstip
20:00 - 22:30
Delen

Tijdens ‘Rolf Sanchez: Mi Aventura’ brengt Rolf de Latin vibes naar de Koningin Elisabethzaal met een breed repertoire aan Nederlandstalige, Engelstalige en Spaanstalige muziek. Samen met zijn band Latin Society zet hij een onvergetelijke show neer vol vlammende passie.

Rolf Sanchez is op dit moment het grootste en meest succesvolle exportproduct van Nederland op het gebied van Latin muziek. In Nederland gaf Rolf zijn visitekaartje als topentertainer af en maakte Latin onder een breed publiek geliefd. Onder andere middels zijn succesvolle deelname aan het televisieprogramma ‘De Beste Zangers van Nederland’ waaruit Rolf’s duet met Emma Heesters 'Pa Olvidarte' voortkwam. Het nummer was de hoogste stijger in de hitparade, belandde binnen drie weken in de top 5, is het hoogst genoteerde Spaanstalige nummer ooit in de Top 40 en behaalde onlangs platina.

Maart 2020 bracht hij zijn eigen single 'Como Tu' uit, welke een gouden plaat heeft behaald. In juli van hetzelfde jaar is 'Más Más Más' gelanceerd en heeft alle records gebroken, de hit behaalde de nummer 1 positie in 8 verschillende hitlijsten en heeft de platina status op Spotify!

Recent heeft Rolf zijn nieuwste single ‘Ven Ven’ uitgebracht en is nu overal te beluisteren. Niemand kan meer om multi-talent Rolf Sanchez heen, noch Latin muziek.