Programma Rupi Kaur World Tour
Uitverkocht
Datum
16 oktober 2022
Tijdstip
20:00
Delen

Door The New Republic uitgeroepen tot de 'Schrijver van het Decennium’: dichteres, kunstenares en performer Rupi Kaur komt in het najaar op 16 oktober 2022 voor het eerst naar België, waar ze halthoudt in de Koningin Elisabethzaal in samenwerking met Greenhouse Talent.

Rupi, bekend om haar innemende optreden en onvergetelijk krachtige stem, neemt het publiek mee op een reis van persoonlijk verlies en liefde, groei, geestelijke gezondheid, gemeenschap, vriendschap en kracht. Deze universele thema's staan centraal terwijl muziek de show ondersteunt en het publiek verder wordt ondergedompeld in schitterende projecties. Hierdoor ontstaat er een zeer meeslepende ervaring terwijl Rupi eindeloos boeit met haar persoonlijke verhalen en onmiskenbare humor. 

Met nieuwe, onuitgegeven stukken, gedichten uit haar nieuwste boek 'home body' en de grootste hits uit haar iconische boeken 'milk and honey' en 'the sun and her flowers' brengt Rupi Kaur een meeslepende show naar het wereldtoneel in een geheel nieuwe en authentieke gesproken woordpoëzie ervaring.