Programma Russell Howard Respite
Andere datum
of reserveer telefonisch op 070/79.00.13 

Door de huidige maatregelen in kader van COVID-19 kan het concert van Russell Howard op 20 maart 2021 spijtig genoeg weer niet doorgaan.

De organisator heeft beslist om het concert te verplaatsen naar 2022. Alle ticketkopers worden, van zodra de nieuwe datum bekend is, persoonlijk gecontacteerd.

Datum
20 maart 2021
Tijdstip
20:00 - 22:30
Delen

Russell Howard, een van de meest succesvolle Britse stand-upcomedians van het moment, host van de immense populaire Russell Howard’s Good News show op BBC en zijn momenteel gelauwerde show The Russell Howard Hour op Sky, komt opnieuw naar België. Deze keer met zijn grootste wereldtournee ooit, die volgt op zijn vorige recordbrekende tour met Round The World uit 2017. Die laatste werd vereeuwigd op Netflix in de vorm van Recalibrate.

“One of the world’s top comedians” The Sunday Times, UK

Zijn laatste bezoek aan België was maanden op voorhand al uitverkocht, en deze keer komt hij naar de Koningin Elizabethzaal op 27 maart 2020. Russell keert nu terug naar het podium, waar hij thuis hoort en probeert een grip te krijgen op een wereld die aan het doldraaien is. Het is tijd voor Respite. 5 continenten, 24 landen en 51 steden.

“Howard has ascended his way to the top of the comedy world” The New Zealand Herald, New Zealand