Programma The Magic of Motown
Andere datum
of reserveer telefonisch op 070/79.00.13 

De organisator heeft beslist om het concert Magic of Motown van maandag 4 oktober 2021 te verplaatsen. De nieuwe datum is vastgelegd op 4 juni 2022 om 20u00. 

Wat te doen?

Je hoeft niets te doen, je kunt je huidige tickets gewoon gebruiken op 4 juni 2022.
Past de nieuwe datum niet voor je en je kan aantonen dat je de voorstelling niet kan bijwonen op de nieuwe datum, betalen we je ticket terug. Stuur dan binnen de 30 dagen na ontvangst van dit bericht een mail naar info@koninginelisabethzaal.be met je aanvraag tot terugbetaling en rekeningnummer.

We hopen je te mogen verwelkomen op de nieuwe datum en we danken je voor je begrip.

Datum
4 juni 2022
Tijdstip
20:00
Delen

Op 4 juni 2022 verwelkomt de Koningin Elisabethzaal een absolute West End Smashhit!

Met reeds meer dan 1 miljoen toeschouwers wereldwijd!

Maak je op voor een ononderbroken spektakel van Motown-hits, glitterpakjes, duizelingwekkende danspasjes en muzikaal toptalent in een spetterende concertervaring.

Herontdek dé klank van een generatie met de tijdloze muziek van Marvin Gaye, Diana Ross, Stevie Wonder, The Temptations, The Supremes, The Four Tops, Martha Reeves, The Jackson 5, Smokey Robinson en vele anderen. Denk aan sensationele covers door een buitengewoon getalenteerde cast en band. Dit adembenemende concertspektakel neemt je mee op een muzikaal avontuur naar je favoriete nummers, zoals ‘Ain’t No Mountain’, ‘Signed Sealed Delivered’, ‘Grapevine’, ‘Get Ready’, ‘Dancing In The Streets’, ‘My Girl’, ‘Blame It On The Boogie’, ‘Uptight’, ‘Endless Love’, ‘My Cherie Amor’, ‘All Night Long’, ‘Heatwave’ en veel meer.

Overal waar de onstuitbare Magic of Motown-show neerstrijkt, worden muziekliefhebbers getrakteerd op het grootste feest van het jaar! Al meer dan een miljoen gelukkigen zagen deze show – niet verwonderlijk dan ook een van Engelands grootste succesproducties in de theatergeschiedenis – onder wie ook de Britse koningin Elizabeth II tijdens een gastoptreden op de Royal Variety Performance.

The Magic of Motown op 4 juni 2022 in de Koningin Elisabethzaal te Antwerpen. Reserveer snel!