Programma The Magical Music of Harry Potter Live in Concert with the Magical Film Orchestra
Evenement afgelopen
of reserveer telefonisch op 070/79.00.13 
Datum
9 mei 2024
Tijdstip
22:15
Delen

"Witches, Wands & Wizards": de beste liedjes van alle Harry Potter-films komen naar Antwerpen. De bekroonde filmmuziek komt als unieke concertavond met een orginele stergast uit de films en het Magical Film Orchestra & Choir naar Koningin Elisabethzaal! 

Het programma neemt je mee op reis door filmsoundtracks van vijfvoudig Oscarwinnend componist John Williams, Patrick Doyle, Nicholas Hooper en Alexandre Desplat. En omvat zelfs muziek uit “Harry Potter and the Cursed Child“.

Een exclusieve genodigde uit de Harry Potter-films zorgt ervoor dat het concert niet alleen magisch, maar ook gezellig en humoristisch wordt. Kortom, een onvergetelijke avond. Als populaire presentator vertelt hij/zij over de ervaringen als acteur/actrice in Harry Potter en werpt een blik op vriendschap, avontuur en liefde in de gevaarlijke wereld van 'witches, wands & wizards'. Laat je betoveren door geavanceerde licht- en lasertechnologie en een unieke geluidsdimensie die je gegarandeerd kippenvel bezorgt! De visuele en magische effecten zullen de harten van alle Harry Potter-fans een beetje sneller laten kloppen tijdens het luisteren naar het concert.