Programma TIME TO DANCE Een feestelijk dansgala
Evenement afgelopen
of reserveer telefonisch op 070/79.00.13 
Datum
5 feb 2024
Tijdstip
23:40
Delen

Welkom bij een onvergetelijke avond in de wereld van de dans, gebracht door Wim Vanlessen, gerenommeerde sterdanser met een carrière van 25 jaar uitmuntende balletvoorstellingen. Als Ridder in de Leopoldsorde werd hij geëerd voor zijn uitzonderlijke bijdragen aan de Belgische cultuur en is hij een wereldwijde ambassadeur voor de danskunst. Wim Vanlessen is artistiek directeur van Time to Dance en was zowel op, als naast de scène, een vooraanstaand vertegenwoordiger van Opera Ballet Vlaanderen.

Onze Missie

Voor de bruisende, 2de editie, van Time to Dance presenteert Wim Vanlessen opnieuw een spectaculair internationaal ballet- en dansgala dat de passie voor dans wil aanwakkeren en een publiek van alle leeftijden zal aanspreken. Dit ‘dans’ feest wil de tijdloze elegantie van klassiek, neoklassiek en modern ballet laten zien. Tijdens deze bijzondere avond reikt Time to Dance een ereprijs uit die de uitmuntendheid in de danswereld bejubelt.

TIME TO DANCE - Een feestelijk dansgala

Wim Vanlessen brengt 's werelds beste dansers samen op één podium en presenteert een avondvullend programma gevuld met iconische dansstukken, gechoreografeerd door gerenommeerde meesters.

Alle gasten ontvangen bij aankomst in het theater een glas champagne.

VIP-tickethouders kunnen na afloop van de voorstelling genieten van een exclusief galafeest en heerlijk walking dinner.

Steun het Dansersfonds!

Deze 2de editie van Time to Dance markeert de allereerste uitreiking van de ‘Dansersfonds beurs’. Het Time to Dance gala is een belangrijke bron van inkomsten voor dit cruciale doel. De missie van het Dansersfonds is om talentvolle dansers in staat te stellen hun carrière te ontwikkelen door hen sponsormogelijkheden te bieden. Daarnaast bestaat het Dansersfonds om opkomend talent te identificeren en actief te ondersteunen door middel van mentorprogramma's en gespecialiseerde opleidingen.