Programma Vicky Leandros Ich liebe das Leben
Evenement afgelopen
of reserveer telefonisch op 070/79.00.13 

Het optreden van Vicky Leandros op 4 april 2024 in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen wordt verplaatst wegens ziekte. Als je je tickets graag wenst te behouden dan hoef je niets te doen. Deze blijven geldig. De nieuwe datum wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt. Tickethouders worden via mail op de hoogte gebracht.

Datum
4 apr 2024
Tijdstip
22:05
Delen

Vicky Leandros, de internationale zangeres met haar onmiskenbare stem en meer dan 55 miljoen verkochte platen wereldwijd, maakt vandaag bekend dat ze afscheid zal nemen van het grote podium met een indrukwekkende afscheidstournee "Ich liebe das Leben" (Ik hou van het leven). De tournee houdt op 4 april 2024 halt in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf dinsdag 4 juli om 10u00 via greenhousetalent.com.

Na een glansrijke carrière van vijf decennia wil Vicky Leandros haar trouwe fans nog één keer meenemen op een onvergetelijke muzikale reis waarin ze het leven en de liefde viert. Het Belgische publiek zal de kans krijgen om Vicky Leandros live te zien optreden en te genieten van haar betoverende stem en tijdloze hits.

Met meer dan 57 jaar aan muzikale ervaring heeft Vicky Leandros zich een iconische status verworven. Ze heeft de harten van miljoenen mensen over de hele wereld geraakt en heeft talloze onderscheidingen ontvangen, waaronder de "San Marco Orden" (2003), het "Luxemburgse Verdienstkreuz" (2011) en het "Bundesverdienstkreuz am Bande" (2015). Haar veelzijdigheid en unieke talent hebben haar in staat gesteld om zich voortdurend opnieuw uit te vinden en muziekgenres te overstijgen.

Vicky Leandros kijkt ernaar uit om haar Belgische fans te verwelkomen tijdens deze emotionele afscheidstournee. Het belooft een onvergetelijke avond te worden vol tijdloze hits, persoonlijke favorieten en enkele verrassingen. Samen met fantastische muzikanten en een meeslepende sfeer op het podium, zal Vicky Leandros haar publiek trakteren op een unieke muzikale ervaring.