Programma Xander De Rycke Bekend & bescheiden
Koop tickets
of reserveer telefonisch op 070/79.00.13 

Aanvankelijk zou deze voorstelling plaatsvinden op 14 maart 2020, maar deze is na overleg met de artiest verplaatst naar 22 maart 2021 om 20u00.

De berichtgeving rond het coronavirus zal je vast niet ontgaan zijn.
De Koningin Elisabethzaal is bezorgd over ieders gezondheid en wil graag haar verantwoordelijkheid nemen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Datum
22 maart 2021
Tijdstip
20:00
Delen

Hey, hoe lang is dat geleden, jong? Bijna drie jaar? Langer?

Ik weet het, het is volledig mijn schuld. Vroeger hadden we die podcast om wekelijks bij te praten. En dan is er die andere show gekomen waarin ik schreeuw vanachter een bak. Er is zoveel gebeurd sinds de laatste keer dat we elkaar zagen.

Heb je mijn nieuwe vriendin al ontmoet? En weet je van mijn verhuis en nieuwe auto? Ja! Ik heb eindelijk mijn rijbewijs behaald!

Oh en ik moest onlangs denken aan een topverhaal van vroeger! Ik zat bij mijn zus en ... Shit, heb ik u eigenlijk ooit verteld dat ik een zus heb? Ja, de afgelopen jaren waren best turbulent. Die simpele jongen met zijn duizenden projectjes voor tientallen fans? Laten we zeggen dat het aantal fans nu gelijk staat aan het aantal projectjes.

Maar goed, het is toch nooit te laat om nog eens af te spreken en bij te praten. Uit het oog is niet uit het hart! Natuurlijk mag je uw vrienden uitnodigen! Ik heb alvast enkele toffe zaaltjes gereserveerd waar we op ons gemak zullen zitten.

Iets intiem en bescheiden. Je kent mij.

Xander