Programma Xander De Rycke Bekend & bescheiden
Evenement afgelopen
of reserveer telefonisch op 070/79.00.13 

Om de optimale veiligheid van onze bezoekers te kunnen garanderen, heeft de Koningin Elisabethzaal in overleg met de organisator beslist om de voorstellingen van Xander De Rycke van zaterdag 14 maart te verplaatsen naar een nieuwe datum.
Onze klantendienst neemt later nog contact met je op om je de verdere praktische informatie te bezorgen. Hou je ticket daarom goed bij en hou je mailbox in de gaten.
 
De Koningin Elisabethzaal is bezorgd over de situatie en wil op deze manier haar verantwoordelijkheid mee opnemen om het coronavirus COVID-19 in te dijken.
Alle concerten tot en met 31 maart 2020 worden afgelast of indien mogelijk verplaatst. Hou de website in de gaten voor de laatste stand van zaken en de verdere ontwikkelingen.  

Datum
14 maart 2020
Tijdstip
02:10
Delen

Hey, hoe lang is dat geleden, jong? Bijna drie jaar? Langer?

Ik weet het, het is volledig mijn schuld. Vroeger hadden we die podcast om wekelijks bij te praten. En dan is er die andere show gekomen waarin ik schreeuw vanachter een bak. Er is zoveel gebeurd sinds de laatste keer dat we elkaar zagen.

Heb je mijn nieuwe vriendin al ontmoet? En weet je van mijn verhuis en nieuwe auto? Ja! Ik heb eindelijk mijn rijbewijs behaald!

Oh en ik moest onlangs denken aan een topverhaal van vroeger! Ik zat bij mijn zus en ... Shit, heb ik u eigenlijk ooit verteld dat ik een zus heb? Ja, de afgelopen jaren waren best turbulent. Die simpele jongen met zijn duizenden projectjes voor tientallen fans? Laten we zeggen dat het aantal fans nu gelijk staat aan het aantal projectjes.

Maar goed, het is toch nooit te laat om nog eens af te spreken en bij te praten. Uit het oog is niet uit het hart! Natuurlijk mag je uw vrienden uitnodigen! Ik heb alvast enkele toffe zaaltjes gereserveerd waar we op ons gemak zullen zitten.

Iets intiem en bescheiden. Je kent mij.

Xander

Ook interessant voor jou