Programma Yannick Bovy Yannick Bovy celebrates The Crooners
Koop tickets
of reserveer telefonisch op 070/79.00.13 

In kader van COVID-19 heeft de organisator beslist om de voorstelling van Yannick Bovy in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen te verplaatsen naar 23 oktober 2021.

Tickets blijven gewoon geldig voor de nieuwe datum. Hou je ticket daarom goed bij en hou je mailbox in de gaten. Past de nieuwe datum niet voor je, dan kan je kiezen om je geld terug te vragen. Wij danken jullie voor het begrip en kijken er alvast naar uit jullie te verwelkomen.

Voor dit evenement is een Covid Safe Ticket vereist.

Datum
23 oktober 2021
Tijdstip
20:00
Delen

Na het grote succes van ‘Yannick Bovy Celebrates Nat King Cole’, waarmee de Antwerpse crooner in binnen- en buitenland toert, staat zijn volgende muzikale eerbetoon alvast in de steigers. Dit jaar gaat Yannick de theaters in vuur en vlam zetten met een ode aan de crooners. De tijdloze nummers van grootheden als Frank Sinatra, Tony Bennett, Dean Martin e.v.a. zullen door Yannick in de beste croonertraditie met een geweldige live band worden gebracht. ‘Yannick Bovy Celebrates The Crooners’: een unieke gelegenheid om de beste songs uit ‘the American Songbook’ opnieuw te ontdekken.