Programma ZOOlala ZOO voor de artiesten, artiesten voor de ZOO
Evenement afgelopen
of reserveer telefonisch op 070/79.00.13 

UPDATE – Onze concertreeks ZOOlala ziet er door de nieuwe coronamaatregelen plots heel anders uit. Graag laten wij onze première doorgaan op zaterdag 24 oktober, maar dat mogen we slechts met 200 concertgangers. Dat zullen de mensen zijn die als eersten boekten voor die datum. Zo willen we een positieve noot de wereld insturen, en het unieke concept laten zien waar we met hart en ziel aan gewerkt hebben.

De andere voorstellingen moeten we helaas schrappen. Alle mensen die een ticket kochten, zullen persoonlijk worden verwittigd. Wij danken jullie voor jullie begrip en steun! Zorg voor elkaar, we doen dit samen. 

Het team van de Koningin Elisabethzaal en ZOO Antwerpen

Datum
24 okt 2020 - 31 okt 2020
Tijdstip
21:45
Delen

ZOO Antwerpen en artiesten van bij ons bundelen hun krachten en blazen het stof van het podium in de Koningin Elisabethzaal met een wervelend optreden van de ZOOlala Band. ZOO Antwerpen heeft cultuur en muziek in haar DNA en wil artiesten van bij ons een hart onder de riem steken met dit initiatief. En ook andersom. Artiesten steunen de ZOO.

Helemaal coronaproof en veilig genieten van de ZOOlala Band. Special guests Johan Verminnen, Barbara Dex, Jean Bosco Safari, Bart Peeters, Sandrine en Natalia brengen hun grootste hits. De presentatie is in handen van Ivan Pecnik. De nieuwe concertreeks vindt plaats op 24, 25 en 31 oktober 2020.

Mis deze kans niet en kom op een veilige manier deze fantastische voorstelling beleven met 8-koppig live orkest.

De opbrengst van deze concerten dient als steun voor ZOO Antwerpen. Wil je de ZOO nog extra steunen? Klik dan bij je aankoop nog een extra steunkaart aan en steek hun werking zo nog een hart onder de riem.

Coronamaatregelen

We treffen uitgebreide maatregelen om u helemaal coronaproof en veilig te laten genieten van een fantastisch optreden. Zo is het momenteel niet mogelijk om bij uw reservering telefonisch of online zelf een zitplaats te kiezen. Onze hosts begeleiden u persoonlijk naar uw zitplaats, rekening houdend met uw gezelschap, om het kruisen van andere bezoekers zoveel mogelijk te vermijden.

ZOO Antwerpen - ZOOlala
ZOO Antwerpen - ZOOlala