Programma Wim Vanlessen presenteert dansgala 'Time to Dance' Elisabeth Music
Evenement afgelopen
of reserveer telefonisch op 070/79.00.13 
Datum
6 mrt 2023
Tijdstip
21:00
Delen

Wim Vanlessen is een befaamd sterdanser met een carrière van vijfentwintig jaar. Als Ridder in de Leopoldsorde, ter erkenning van zijn buitengewone culturele bijdrage in België, is hij een internationale ambassadeur voor dans en vertegenwoordiger van Opera Ballet Vlaanderen, zowel op als naast het podium.

De missie

Voor deze eerste editie van Time to Dance brengt Wim Vanlessen ballet- en dansgala van topniveau voor een breed publiek.
Het evenement zal een jong publiek inspireren en laten kennismaken met de schoonheid en het meesterschap van klassiek, neoklassiek en modern ballet.

TIME TO DANCE, een feestelijk dansgala

Wim Vanlessen brengt 's werelds beste dansers samen op het podium voor een reeks beroemde dansstukken van gerenommeerde choreografen.

Een jaarlijks dansfeest. Een feestelijke GALA-AVOND.

Voor de start van het dansgala ontvangt iedereen een glaasje champagne. De VIP-tickethouders genieten ook van een glaasje champagne en een galaparty met walking dinner achteraf.

Dansersfonds:

Deze bijzondere voorstelling is de kick-off van Stichting Dansersfonds.

Het gala zal een belangrijke bron van inkomsten zijn voor de Stichting. De missie van het Dansersfonds is door middel van sponsoring om talentvolle dansers te stimuleren in de ontwikkeling van hun carrière. Het Dansersfonds is er ook om opkomend talent te identificeren en actief te ondersteunen door middel van mentorprogramma's en gespecialiseerde training.