Pink Floyd Project XXL met Durga McBroom (USA) | Koningin Elisabethzaal

Pink Floyd Project XXL met Durga McBroom (USA)

Het twaalfkoppige Pink Floyd Project is Nederlands meest gewaardeerde Pink Floyd tributeband én bestaat dit jaar tien jaar!
Pink Floyd Project tourt beperkt door het land met hun groots opgezette, authentieke Pink Floydshow die gerekend mag worden tot één van de grotere tribute-producties van de Benelux. Er werken bijna dertig mensen voor- en achter de schermen.

www.pinkfloydproject.nl

Kalender

Pink Floyd Project - (c) Harrie Muis - Koningin Elisabethzaal Antwerpen
Pink Floyd Project - (c) Harrie Muis - Koningin Elisabethzaal Antwerpen
Pink Floyd Project - (c) Harrie Muis - Koningin Elisabethzaal Antwerpen

Met ruim twintig songs in een twee en een half uur durende show, wordt u meegenomen op reis door het sprookjeslandschap van vijftig jaar Pink Floyd; van de psychedelische periode met Syd Barrett tot en met het recente en veelal eigentijdse

werk onder aanvoering van David Gilmour.

Verdeeld in twee sets is de show een trip down memory lane; inclusief quadrafonisch zaalgeluid, audiosamples, een grootse lichtshow, spectaculaire lasereffecten, videoschermen met kunstzinnige visuals, de natuurlijk voor Pink Floyd zo herkenbare attributen én last but not least, een muzikale uitvoering waaruit de diepgewortelde liefde voor de muziek van één van ‘s werelds meest invloedrijke rockbands spreekt.

Pink Floyd Project is ambassadeur van de stichting KidsRights! Bij ieder optreden wordt er daarom aandacht gevraagd voor KidsRights en vormt een (lokale) groep basisschoolkinderen het koor bij de grootste Pink Floyd-hit ‘Another Brick In The Wall’!

“Muziek en show zijn van een eersteklas kwaliteit en hebben internationale allure. Een absolute topband” – Maxazine 

“Pink Floyd Project is op alle fronten een tributeact van internationale klasse” – IO Pages

Video

Pink Floyd Project XXL met Durga McBroom (USA)

Kalender

Koop je tickets online Koop je tickets per telefoon: 070/79.00.13(max. €0.30/min)